A Review Of iş ayakkabısı

Wiki Article

Belirli bir süre giydikten sonra ayak bileklerinde ağrılar oluşmakta böylece zaman zaman iş ayakkabısını giymeden sahaya çıkılmaktadır. Buda threat yaratmaktadır.

En iyi iş ayakkabı markaları arasında yer alan Sroter İş Spor Ayakkabı, hafif yapısı sayesinde uzun süreli kullanımlarda ayakları yormaz. Ağ delikli tasarımıyla nefes alır ve ayakları kuru tutar. Avrupa commonına uygun çelik parmak kapağı, 200 jul darbeye kadar koruma sağlar.

1100 N batmaya dayanıklı Kevlar ara taban, delici cisimlere karşı tam koruma sağlar. Bu metallic içermeyen taban, dayanıklılığını Kevlar teknolojisinden alır ve hem güvenlik hem de hafifliği bir arada sunar.

Avrupa’nın en etkili ayakkabı markaları arasında yer alan Puma, aynı zamanda motor sporlarında en çOkay kullanılan ayakkabı ürünlerini de pazara sağlamaktadır.

Selam ben Muzaffer dede Türkiye'den Gaziantep den karartan sofurluk arıyorum 05353491127 45yillik sofurrum şu an şehirler arası otobüs kullanıyorum turkiyede

S3 ayakkabılar genellikle zorlu dış mekan çalışma koşulları için tasarlanmıştır ve genellikle artworkırılmış tutuş ve dayanıklılık için tasarlanmış tabanlara sahiptir.

Dışarıda çalışıyorsunuz ve ayak parmaklarınız için korumaya ihtiyacınız var, perforasyona ve su spreylerine karşı korumaya mı ihtiyacınız var? O zaman S3 güvenlik ayakkabısı gerekir

İş ayakkabısı mekap ise, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayan özel bir tür iş ayakkabısı uvex iş ayakkabısıdır.

S1P: Bu sertifika S1 sertifikasına ayakkabi işletmesi ek olarak, ayakkabının delinmeye dayanıklı olduğunu göstermektedir.

Ayak iş ayakkabısı markaları anatomisine uyumlu bir şekilde yapılan bu ayakkabılar, ayağı sıkıca sarar ve yeterli destek sağlar. Özellikle uzun süreli ayakta durma gerektiren işlerde ortopedik rahatlık sunar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Hele bir de çalışma ortamınızda uzun süreayakta kalmak zorundaysanız durum daha da dikkate değer. Hal böyle olunca ayaklarınız için gereken rahatlığı ve konforu en iyi şekilde sağlamanız gerekmektedir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

SRC işareti ise ayakkabının kaymaya karşı yüksek direnç gösterdiğini ve zorlu iş ortamlarında dahi güvenle kullanılabileceğini belirtir.

Report this wiki page